Identitatea ta, 100% protejata intr-un studio de videochat

Multe fete isi doresc sa lucreze ca model intr-un studio de videochat, atrase de castigurile fabuloase si de povestile de succes ale unor prietene sau cunostinte. Insa unele dintre ele nu reusesc sa faca acest pas, deoarece au o serie de temeri, pe care nu le pot depasi din cauza ca nu sunt informate corect.

Exista doua intrebari referitoare la discretie si siguranta, pe care le adreseaza cel mai frecvent fetele interesate de o cariera in videochat. Iata care sunt raspunsurile reale, oferite de specialisti cu experienta in domeniu, asa cum sunt cei de la Studio-20.ro!

Identitatea modelelor este protejata?

Exista inca unele persoane cu o gandire mai rigida, care considera ca industria de divertisment pentru adulti este un domeniu controversat si emit pareri videochat negative despre fetele care aleg aceasta cariera. Tocmai pentru a evita astfel de situatii, incepatoarele vor sa stie daca le va fi respectata confidentialitatea.

Raspunsul este, fara indoiala, afirmativ. Toate modelele dintr-un studio videochat trebuie sa se simta in siguranta, pentru a-si desfasura cat mai bine activitatea. Prin urmare, identitatea lor nu este niciodata dezvaluita cuiva din afara echipei.

Activitatea de pe site-urile de profil se desfasoara sub acoperirea unui pseudonim, pe care fiecare femeie este libera sa si-l aleaga si care va ramane secretul ei si al colegilor din locatia in care lucreaza. Ramane doar la latitudinea ei daca doreste sa il dezvaluie vreunei cunostinte, insa sunt recomandate mai degraba prudenta si discretia.

Riscul unei descoperiri intamplatoare este de asemenea minim si nu trebuie sa reprezinte un motiv de teama. Intr-adevar, atunci cand lucrezi intr-un studio de videochat, ai posibilitatea de a bloca toti utilizatorii proveniti dintr-o anumita zona geografica, tot pentru a fi sigura ca nu afla cu ce te ocupi decat persoanele pe care tu le consideri demne de incredere.

Activitatea este legala?

O alta intrebare legitima pe care o are orice angajat nou – indiferent de domeniul ales – se refera la masura in care angajatorul sau respecta legea. Exista persoane care se tem ca videochatul nu ar fi o profesie legala in tara noastra, insa aceasta informatie nu este una reala.

De fapt, aceasta activitate economica se supune in proportie de 100% legislatiei romanesti in vigoare. Drept dovada, in momentul in care te hotarasti sa lucrezi ca model intr-un studio de videochat, semnezi un contract de artist-interpret, in care sunt descrise drepturile si obligatiile fiecarei parti.

De asemenea, fiecare suma de bani castigata intr-un studio de videochat este trecuta in acte si impozitata in mod corespunzator. In orice moment este posibil accesul la rapoartele fiscale pentru bugetul de stat, acestea reprezentand garantia suprema, dincolo de orice indoiala, a corectitudinii si legalitatii.

De fiecare data cand se efectueaza o plata – adica la fiecare doua saptamani – este intocmit un act aditional, in care figureaza suma incasata de la fiecare site, totalul, comisionul platit modelului, taxele si impozitele, precum si suma finala, care este livrata in contul bancar. Astfel, totul este cat se poate de transparent.

In concluzie, o cariera intr-un studio videochat respecta in totalitate legea romaneasca si, in acelasi timp, ofera confidentialitate deplina. Nu exista, deci, niciun motiv de ingrijorare, astfel incat e indicat sa te concentrezi doar pe lucrurile pozitive pe care le poti realiza!