7 din 10 romani vor sa-si imbunatateasca finantele

Conform studiului realizat de catre Reveal Marketing Research reiese faptul ca tot mai multi romani isi doresc sa-si imbunatateasca starea financiara. Chiar daca au trecut doi ani grei de pandemie, asta nu a facut ca oamenii sa se complaca in situatia creata de aceasta problema de sanatate de la nivel global.

Ba mai mult decat atat se spune ca 7 din 10 romani vor sa-si imbunatateasca finantele avand in vedere toate scumpirile, dar si locurile de munca pierdute din anul trecut, din 2021. De asemenea in aceasta perioada a pandemiei oamenii au reinvatat sa se simta confortabil acasa langa persoanele dragi.

Astfel ca starea lor emotionala a devenit una foarte importanta si un aspect caruia i se aloca foarte mult timp. O alta caracteristica importanta este legata de echilibrul unei persoane pe care poate sa il aiba atat pe plan profesional, cat si personal. Mai exact persoanele cu varsta cuprinsa intre 35 si 44 de ani sunt acele persoane care au realizat un echilibru aproape perfect intre viata de familie, viata sociala si de cuplu cu ceea ce inseamna viata profesionala.

Tot aici trebuie sa amintim faptul ca tinerii cu varste cuprinse intre 24 si 34 de ani, inca, nu au gasit acest echilibru perfect intre ceea ce reprezinta viata profesionala cu viata personala. Astfel ca la drept vorbind si conform acestei cercetari majoritatea sau aproape 50% din populatia tarii se declara multumita cu echilibrul dintre viata profesionala si cea personala.

Un alt aspect important este cel in care parintii se declara multumiti de viata de cuplu. Aici se noteaza faptul ca incepand din luna februarie a anului trecut, 2021, s-a inregistrat un nivel constant in ceea ce priveste multumirea fata de partener/partenera. De asemenea apogeul a fost atins la finalul anului trecut cu un procent de circa 65%.

Cei mai multumiti de relatia de cuplu se declara parintii, dar si persoanele cu varsta cuprinsa intre 24 si 34 de ani, astfel ajungand cu ambele categorii la un procent de aproximativ 79%. Totodata aceasta pandemie a trezit dorinta romanilor de a avea o viata mai buna din punct de vedere financiar.

Tot acelasi lucru se doreste si in domeniul de sanatate, dar cu toate acestea este clasat pe locul doi, avand parte de un procent de 52%. Acest studiu s-a realizat pe un esantion de un nr. de 1009 adulti care au avut varste cuprinse intre 18 si +55 de ani, de pe teritoriul tarii, atat in mediul urban, cat si in mediul rural. De asemenea aceasta cercetare s-a desfasurat in perioada 6 decembrie – 12 decembrie 2021.