Avantajele unui IVECO Daily HI-MATIC Natural Power

NoulDaily HI-MATIC Natural Power este cel dintâi autovehicul model CNG dotat cuo cutie de vitezeautomată cu 8 trepte. Iveco Daily este destinat călătoriilor urbane în jungla de beton a marilor orașe, unde ai nevoie de un autovehicul solid, robust, sigur de condus.

Modelul Daily Hi Matic Natural Power este conceput pentru confort, performanțe sporite, consum redus de combustibil, este silențios și ușor de condus. Iveco a lansat acest model de utilitară ușoară pentru cei care doresc o deplasare în siguranță și confort, pe orice drum și în orice anotimp. Dacă alegi să testezi vehiculele Iveco sau cele de la Mercedes România, vei înțelege mai bine ce avantaje aduc pentru tine diferite tipuri de vehicule rutiere și vei achiziționa modelul dorit.

Vrei să știi ce avantaje îți aduce achiziția unui autovehicul IVECO DAILY?

Iată câteva din acestea:

Cutia de viteze automată cu 8 trepte – o inovație IVECO

Tehnologia de schimbare a vitezei cu adaptare automată a transmisiei oferă o anclasare lină a treptei de viteze corecte în timp scăzut, sub 200 milisecunde. Iveco a adaptat cutia de viteze pentru performanță iar motorul beneficieză mereu de treapta de viteză corespunzătoare.

Noua cutie automată cu 8 trepte Hi-Matic este construită pentru a funcționa în două moduri distincte: Eco și Power. În modul Eco, treptele sunt schimbate lin, iar sistemul tehnic al cutiei automate conferă turații joase, pentru a genera un nivel cât mai redus de consum de combustibil și emisii reduse, adică un mod ecologic.

Folosind cutia automată în modul Power, autovehiculul pune accent pe performanță, treptele de viteză se schimbă mai rapid iar turațiile sunt mai ridicate, fiind ideală pentru un condus sportiv. Această cutie cu 8 trepte de viteză Hi-Matic de la Iveco e disponibilă pentru cele două versiuni de motor, de 2,3 litri și cel de 3,0 litri.

Sistemul Hill Holder care asigură asistența la plecarea în rampă este o dotare standard a Iveco Daily, funcționând la parametrii optimi în combinație cu cutia de viteze Hi-Matic Natural Power.

Economie de combustibil și reducerea emisiilor poluante

Reducerea cu10% a cheltuielilor de mentenanță și consumul scăzut de combustibil sunt alte avantaje certe ale Iveco Daily. Dacă cauți un autovehicul fiabil, construit pentru eficiență ridicată, motorizarea Iveco este perfectă pentru tine. Reducerea consumului de combustibil și a emisiilor poluante este posibilă datorită noului pachet de dotări EcoPack. Acest pachet opțional are sistem start and stop, pentru mai multe avantaje în conducerea pe străzile aglomerate ale marilor orașe.

Motorul CNG are numeroase avantaje. CNG – Compressed Natural Gas sau gazul comprimat este un carburant alternativ, fiind ecologic și prietenos cu mediul . Gazele de eșapament ale motoarelor care funcționează cu gaz natural nu conțin elemente poluante dăunătoare. Performanța motorului CNG este aceeași cu cea a motorului Diesel. Costurile legate de alimentarea cu combustibil sunt evident mai reduse, iar motorul Iveco este mai silențios.

Specialiștii remarcă o reducere a emisiilor de dioxid de carbon față de versiunea diesel, mai precis -12% Nox și -76% pulberi aflate în suspensie

Motor puternic cu performanțe sporite

Datorită motorului echipat cu tehnologie CNG , IvecoDaily Natural Power este echivalent ca performanță cu cele dotate cu motoare Diesel.Sistemul de transmisie Hi-Matic și tehnologia de alimentare cu combustibil ecologic – gaz, ajută la o lume mai curată, la reducerea poluării, păstrând aceleași caracteristici și avantaje IVECO.

Dacă alegi pentru flota ta de autovehicule Iveco Daily HI-MATIC Natural Power, ai parte de eficiență și adaptabilitate pentru numeroase medii de acțiune. Indiferent de condițiile climatice, de starea drumurilor, acest autovehicul ușor este perfect adaptat. Forța specifică șasiului solid în cadru unic, fabricat din oțel special, oferă o flexibilitate deosebită a caroseriei.