Afla ce se intampla cu actiunile brandului Allview?!

Cum probabil deja stiti Allview este brandul romanesc care produce in Brasov echipamente si produse tehnice, IT, electrice si multe altele, comercializate atat pe piata din Romania, cat si pe piata externa. Compania ce detine acest brand Allview, Visual Fan, isi va tranzactiona actiunile la Bursa de Valori Bucuresti pe data de 26 iulie, anul curent.

De fapt si de drept, actiunile companiei Visual Fan vor intra la tranzactionare pe piata AeRO (pe scurt acesta fiind segmentul de actiuni al Sistemului Multilateral de Tranzactionare). Acest lucru este posibil deoarece pe data de 23 aprilie anul acesta, compania Visual Fan a atras investitii din piata de capital in valoare de 15,5 milioane de lei.

Bineinteles plasamentul privat care s-a desfasurat pe data de 23 aprilie a avut drept urmare vanzarea actiunilor catre un numar important de investitori. Mai exact au fost vandute un numar total de 111.100 de actiuni, catre un numar de 161 de investitori, dintre acestia fiind 32 de investitori calificati si 129 de investitori retail.

Pretul pentru o singura astfel de actiune a fost de circa 140 lei. Tot acest eveniment va fi transmis si in mediul online prin intermediul retelelor de socializare, pe data de 26 iulie de la ora 10.00.

Mai multe detalii si informatii despre tranzactionarea pe piata AeRO a actiunilor companiei Visual Fan veti descoperi aici pe blog in curand.