Noua emisiune de Titluri de Stat FIDELIS septembrie 2023: O oportunitate de investiție atractivă

În perioada 18 septembrie – 3 octombrie 2023, Guvernul a lansat o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis cu rate ale dobânzii aproape similare cu cele emise anterior în iulie. Această emisiune vine cu o varietate de opțiuni pentru investitori, inclusiv o ofertă specială pentru donatorii de sânge.

Detalii despre Emisiune

Opțiuni de Investiție

Investitorii au la dispoziție mai multe opțiuni de investiție, fie în lei, fie în euro:

  • Titluri de stat în lei cu maturitate de 1 an și o dobândă de 6.25%
  • Titluri de stat în lei cu maturitate de 3 ani și o dobândă de 7.1%
  • Titluri de stat în euro cu maturitate de 1 an și o dobândă de 3.9%
  • Titluri de stat în euro cu maturitate de 5 ani și o dobândă de 5.3%

Ofertă Specială pentru Donatorii de Sânge

Într-un gest de apreciere pentru cei care donează sânge, Guvernul oferă o emisiune specială de titluri de stat în lei cu maturitate de 1 an și o dobândă atractivă de 7.25%.

Dobânzi Neimpozabile

Un alt avantaj major al acestei emisiuni este că dobânzile sunt neimpozabile, ceea ce face investiția și mai atractivă pentru investitorii individuali.

De ce să Investești în Titluri de Stat Fidelis?

Siguranță și Stabilitate

Titlurile de stat sunt considerate investiții sigure, fiind garantate de Guvern. Acestea oferă o modalitate stabilă de a genera venituri pasive.

Rate ale Dobânzii Competitive

Cu rate ale dobânzii aproape similare cu cele emise anterior, această nouă emisiune oferă o oportunitate excelentă de investiție. În special, oferta pentru donatorii de sânge cu o dobândă de 7.25% este extrem de competitivă.

Flexibilitate

Cu opțiuni de maturitate variate, de la 1 la 5 ani, și posibilitatea de a alege între lei și euro, investitorii au flexibilitatea de a alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile lor financiare.

Concluzie

Noua emisiune de titluri de stat Fidelis pentru septembrie 2023 oferă o gamă largă de opțiuni pentru investitori. Cu rate ale dobânzii competitive și avantajul dobânzilor neimpozabile, aceasta reprezintă o oportunitate de investiție atractivă. În plus, oferta specială pentru donatorii de sânge subliniază angajamentul Guvernului de a răsplăti cetățenii care contribuie la binele comunității. Este o oportunitate pe care investitorii, fie ei inițiați sau novici, nu ar trebui să o rateze.