Cati bani trebuie sa scoti din buzunar pentru o excursie de 5 zile la Rasnov

Rasnov este una dintre cele mai iubite statiuni montane, atat de catre turistii din Romania cat si de cei internationali. An de an, familiile organizeaza diferite vacante in aceasta zona, mai ales in perioada de sarbatori. Majoritatea oamenilor aleg aceasta destinatie fiind incantati de varietatea de obiective turistice, dar si de partiile de care atat adultii, dar mai ales copiii nu se mai satura. Inca de la orele pranzului, pana seara tarziu, voia buna predomina in varful partiilor, unde din cauza adrenalinei resimtite cu sania, snowboard-ul sau schiurile, nimeni nu se mai plange de temperaturile friguroase.

Ce ii opreste pe oameni sa se distreze la fel ca si in anii precedenti?

Pentru ca inflatia a dus la cresterea semnificativa a preturilor, oamenii care erau nelipsiti iarna de pe partiile din Rasnov se gandesc de mai multe ori inainte sa-si rezerve o vacanta. Multi isi doresc sa faca economii cat mai mari in aceasta perioada, asa ca incep sa calculeze cu mare atentie pretul cazarii, al transportului, al mancarii, cat si al activitatilor specifice zonei. Daca si tu faci parte din categoria de persoane care incearca din rasputeri sa aproximeze cat mai exact costul unei vacante de 5 zile la Rasnov, atunci iti recomandam sa vizitezi site-ul cazarerasnov.ro

Pentru o vacanta reusita la Rasnov trebuie sa tii neaparat cont de cateva cheltuieli principale, pe care sa fii sigur ca ti le poti permite odata ce pleci in excursie. 

Drumul 

In functie de localitatea din care pleci si de mijlocul de transport pe care il alegi, pretul drumului poate sa difere. Cu toate acestea poti urmari cu mult inainte de a rezerva vacanta tarifele trenurilor sau poti calcula pretul combustibilului pentru masina ta in functie de cati kilometrii parcurgi pana la destinatie. In oricare dintre aceste cazuri pretul drumului ar trebui sa fie cel pe care il poti “ghici” cel mai usor! 

Cazarea 

Daca te decizi ca vrei sa pleci in vacanta la Rasnov inainte sa inceapa sezonul sarbatorilor este foarte posibil sa gasesti cazari la preturi de nerefuzat. Este foarte important sa nu te opresti la primul rezultat de pe Google, ci sa aprofundezi cautarea ta pana ce vei da de varianta care ofera cel mai bun raport calitate-pret. 

Iti recomandam sa vizitezi site-ul cazarerasnov.ro pentru a descoperi obiective turistice

Odata ce vei ajunge in Rasnov cu siguranta nu vei rezista si te vei interesa de cele mai frumoase obiective turistice ale zonei.  Pe parcursul concediului tau nu vei avea cum sa ratezi Cetatea Rasnov, Dino parc, dar si alte locatii de vis. O veste extraordinara este ca niciun bilet de intrare nu valoreaza mai mult de 30 de lei. Astfel, vei putea sa te bucuri de distractii unice, fara sa cheltui o avere!  

Pretul unei vacante depinde de activitatile pe care alegi sa le desfasori si de confortul de care iti doresti sa dispui. Deci, daca iti propui sa pleci intr-o excursie ieftina, cu siguranta vei reusi!