Pot sa obtin un imprumut daca am restante?

Restantierii sunt limitati de institutiile bancare in momentul in care vor sa realizeze un imprumut, mai ales cei care au fost raportati la Biroul de Credit, pentru ca nu si-au respectat termenul-limita de platire a ratelor lunare. Vestea buna este ca exista o multime de institutii financiare nebancare (IFN), care ofera optiunea realizarii unui credit IFN pentru restantieri, astfel incat si aceasta categorie de oameni sa-si poata onora nevoile financiare stringente.

IFN-urile au capatat un nivel inalt de popularitate in randul tuturor persoanelor care isi doresc sa realizeze imprumuturi financiare fara sa se confrunte cu situatii dificile, fara sa completeze dosare stufoase.

Cu alte cuvinte, cei care se afla in imprejurari nefavorabile in care au nevoie de anumite sume de bani de care nu dispun in acel moment, isi pot indrepta atentia catre institutii financiare nebancare online, rapide si eficiente. Acestea nu solicita un numar sufocant de acte, ci este necesara doar copia actului de identitate, o cerere de solicitare a imprumutului si o copie dupa extrasul de cont din luna precedenta (sau o copie dupa adeverinta de salariu de la locul de munca).

Cum poti realiza un imprumut IFN daca esti restantier?

Indiferent ca este vorba de pensionari sau restantieri, toata lumea are posibilitatea de a obtine un imprumut IFN urgent pentru situatiile critice, in care au neaparata nevoie de o anumita suma de bani. Societatile IFN au un mare respect pentru toti clientii lor, tratandu-i cu seriozitate si oferindu-le solutii potrivite pentru orice situatie financiara in care se afla, indiferent de nivelul sau de dificultate.

Specialistii din cadrul institutiilor financiare stiu ca restantierii nu au posibilitatea de a aplica pentru alte imprumuturi, pentru ca nicio institutie bancara nu permite incheierea contractului de credit in astfel de conditii. De fapt, institutiile bancare impun o multime de conditii si de acte pentru incheierea contractelor, ceea ce poate consuma mult timp.

Vestea buna este ca institutiile nebancare ofera tuturor clientilor ocazia de a descoperi multiple oferte, care sa li se potriveasca in procesul de realizare a unui credit online pentru restantieri, cu pachete promotionale accesibile. Au ocazia de a aplica pentru credite rapide, in cazul in care toate conditiile sunt respectate. Printre acestea se numara si:

  • o copie dupa actul de identitate, care sa se afle in perioada de valabilitate;
  • domiciliu stabil in Romania;
  • numarul de telefon la care utilizatorul poate fi contactat la care se adauga si adresa de e-mail;
  • o adeverinta de salariu sau un extras de cont care sa faca dovada faptului ca se obtine un venit minim de 500 de lei;
  • un cont bancar disponibil, unde societatea IFN poate sa trimita banii necesari.

Care sunt aspectele importante ale unui credit IFN pentru restantieri?

Societatile IFN sunt o varianta catre care multi isi pot indrepta atentia atunci cand vor sa realizeze un imprumut pentru suplimentarea veniturilor. De asemenea, pot fi de ajutor si pentru depasirea unei imprejurari critice care necesita o anumita suma de bani urgenta. Astfel, exista o serie generoasa de aspecte importante de care restantierii trebuie sa tina cont, printre care se numara si:

  • suma de bani imprumutata poate fi cuprinsa intre 100 si 3000 lei, fara sa fie solicitate garantii;
  • dobanda aplicata pentru credit poate fi cuprinsa intre 0.8% si 2%;
  • persoanele care solicita ajutorul institutiilor nebancare pentru prima data, vor beneficia de o oferta in procesul de realizare a creditului cu dobanzi de 0%;
  • perioadele de rambursare pot sa ajuta si pana la 35 de zile.

Fiecare institutie nebancara are propriul sau mod de functionare, insa, informatiile furnizate anterior sunt generale, oferindu-le tuturor restantierilor ocazia de a realiza un imprumut IFN de pana la 3000 de lei. Recomandat ar fi ca nimeni sa nu ajunga in situatia de a fi restantier la o institutie bancara. Toti cei care beneficiaza de obtinerea unui credit, trebuie sa se informeze cu privire la dobanda care este aplicata, la data scadenta, pentru a evita cat de mult este posibil experimentarea unei astfel de situatii.

Specialistii CreditIFN.ro le recomanda restantierilor sa-si evalueze atent si responsabil cheltuielile, nevoia de bani si impulsurile de a realiza imprumuturi bancare care nu pot fi onorate la timp. Cei care se afla, totusi, in situatia de a fi restantieri, dar vor sa realizeze imprumuturi financiare, pot lua in considerare societatile IFN. Sunt permisive si solicita un numar minim de conditii spre deosebire de institutiile bancare. Astfel, realizarea unui imprumut personal se dovedeste a fi o procedura simplificata semnificativ pentru cei care apeleaza la serviciile institutiilor nebancare.

Prin urmare, persoanele care reusesc sa faca dovada propriei identitati si a faptului ca au un venit de minimum 500 de lei pe luna, au ocazia de a efectua un imprumut financiar pe care sa-l foloseasca in scopuri personale sau in situatii de urgenta.