Ce masina aleg de obicei incepatorii auto antreprenori?

Incepatorii auto antreprenori cauta sa achizitioneze masini cu un design care sa fure toate privirile colaboratorilor cu care vor avea ocazia sa lucreze. De asemenea un alt criteriu foarte important pe care il folosesc pentru a alege masina potrivita, care sa ii ajute sa isi desfasoare mai usor activitatile prin oras, este consumul mic. Spiritul antreprenorial ii influenteaza, astfel incat sa fie constienti de impactul pe termen lung al unei masini care consuma putin si de beneficiile pe care aceasta le ofera. In articolul de azi vom discuta despre cele mai populare modele de masini in randul incepatorilor auto antreprenori si motivele pentru care acestea se afla in top-ul alegerilor. Indiferent de masina aleasa, soferii incepatori pot rezolva pe odat.ro o multime de chestionare ajutatoare pentru scoala de soferi, examenul auto si apoi pentru experienta primelor luni in trafic.

1.Nissan Leaf 

Pentru o persoana care se descrie ca fiind activa si pragmatica, Nissan Lef este una dintre cele mai potrivite optiuni in materie de maini si promite sa nu dezamageasca. Experienta Nissan este cu totul unica, iar service-ul si suportul intrec asteptarile cumparatorilor. Pentru oricine isi doreste o masina electrica, cu un design fantastic si functii de cea mai inalta calitate, Nissan Leaf este cea mai buna alegere. 

2.Toyota Corolla

Toyota Corolla este conceputa special pentru a impresiona. Exteriorul extraordinar reuseste sa fure toate privirile, fiind primul lucru pe care oamenii il observa atunci cand privesc noua masina. Acesta poate fi de asemenea modificat cu ajutorul gamei largi de vopsele disponibile pe site-ul companiei.  Capota joasa este unul dintre cele mai atractive elemente ale masinii Toyota Corolla, oferind acesteia un aspect unic, aerodinamic.

3.Toyota Camry

Aspectul uimitor al noii masini Hybrid, Toyota Camry se potriveste perfect barbatilor rafinati, de o eleganta aparte. Masina ofera soferului ei calitate si dinamism si este ideala pentru oamenii care trebuie sa faca multe drumuri zilnice. Acest vehicul modern este conceput cu cele mai bune piese cum ar fi jantele de aliaj de 17” si 18”, farurile LED sau grila impozanta. 

Cabina luxoasa a masinii Camry Hybrid ofera un design incredibil si este suficient de spatioasa pentru ca un antreprenor sa isi poata desfasura activitatea corespunzator. 

Ce importanta are masina pe care o conduce un incepator auto antreprenor?

Masina pe care o foloseste un antreprenor pentru a-si desfasura activitatea zilnica, are un impact mare asupra colaboratorilor cu care acesta organizeaza des intalniri de business. Daca masina arata bine, este un model modern, cu functii avansate atunci si posesorul ei va fi privit cu ochi diferiti de catre cei cu care lucreaza. Vehiculul ales trebuie sa asigure soferului tot confortul de care acesta are nevoie si sa se potriveasca tuturor nevoilor lui, tocmai de aceea expertii sfatuiesc incepatorii auto antreprenori sa nu se grabeasca sa ia o decizie!