Regula de aur in investitii: UN DOLAR

Daca va invarititi prin lumea aceasta a investitiilor si faceti parte din diverse grupuri (whatapp, facebook, telegram) veti observa ca tot apar persoane binevoitoare care sa va ajute sa castigati bani. Asa ca m-am gandit la o regula care sa vina sa va ajute in conversatia cu oricare astfel de binevoitor, indiferent ca e vorba de MLM, bursa, crypto sau oricare altceva.

Merg pe premiza ca un dolar, sau 5 lei nu valoreaza nimic pentru acel investitor, care te va ajuta sa faci milioane de dolari. De asemenea merg pe premiza ca regula aceasta o veti folosi doar cu personalele pe care nu le cunoasteti dar cred ca eu personal in anumite situatii o voi folosii si cu persoane pe care le cunosc.

Regula ONE DOLLAR spune asa: Cere un dolar oricarei persoane care doreste sa iti propuna o oportunitate de afacere sau investitie inainte de a incepe discutiile pe acest subiect.

Asta inseamna ca intai imi dai un dolar si apoi discutam despre oportunitatea pe care vrei sa mi-o prezinti. Atentie, asta nu inseamna ca iti voi cere un dolar daca vrei sa ma intrebi ce parere am despre nu stiu ce program, sau sa ma intrebi orice despre investitii si educatie financiara. E vorba doar despre oamenii care vor sa iti prezinte ceva in care tu sa investesti.

Aveam mai multe reguli pe care le urmam in viata, dar nu m-am gandit pana acum ca trebuie sa fac niste reguli legate de investitii si asta mi se pare ca e clar prima regula pe care sa o pun pe lista de reguli din zona investitilor. Desigur am eu o schita cu alte reguli legate de zona investitiilor dar nu-s asa ca asta, scrise cu litere de aur.

Stiti vorba aia, daca primeam un dolar de cate ori mi-a zis cineva cum sa ajung bogat acum eram milionar?? Ei bine, cred ca cumva subconstientul meu de acolo a plecat si a concretizat pe bune regula de mai sus.