Cum introduci ordine de subscriere la ABN Systems International

Poti introduce deja ordine de subscriere in Oferta Publica Initiala Primara de Vanzare de Actiuni ABN Systems International care va incepe maine, miercuri 15 decembrie.

ATENTIE: Oferta ar putea fi inchisa anticipat chiar pe 16 decembrie (in conditiile mentionate in Prospect).

  • Pretul la care poti subscrie in Oferta: in Intervalul de Pret de Oferta (5,18 – 5,69 lei pe actiune), inclusiv la capetele acestuia. Pasul de pret pentru subscrierea actiunilor oferite este de 0,17 lei, putandu-se subscrie la urmatoarele niveluri de pret: 5,18 – 5,35 – 5,52 – 5,69 lei pe actiune.
  • Este simplu sa subscrii prin TradeVille: in platforma online de tranzactionare lansezi un ordin de cumparare cu valabilitatea OPEN pe simbolul ABN la pretul selectat de tine din cele posibile din Intervalul Pretului de Oferta (5,18 – 5,35 – 5,52 – 5,69 lei pe actiune).
  • Instructiunile de subscriere: pot fi gasite in platforma online de tranzactionare TradeVille, in sectiunea Tranzactionare -> IPO, alte oferte publice -> Oferte si subscrieri. ATENTIE: banii utilizati pentru subscriere trebuie sa fie in prealabil decontati. Subscrierea minima este de 200 de actiuni (adica 1.036 lei in cazul subscrierii la pretul minim din Intervalul Pretului de Oferta).
  • Destinatia fondurilor atrase in Oferta: sustinerea nevoilor de crestere a cifrei de afaceri, avand in vedere contextul de business si potentialul anticipat de extindere al pietelor externe. Pe langa intentia de a folosi resursele atrase in vederea obtinerii de capital de lucru aditional sau plata unor sume datorate, ABN Systems International ia in considerare potentiale investitii/achizitii de branduri sau companii care prezinta sinergie cu modelul de business actual.
  • In urma incheierii cu succes a Ofertei, ABN Systems International va face demersurile necesare admiterii la tranzactionare a actiunilor sale pe Sistemul Multilateral de Tranzactionare (SMT, piata AeRO) operat de Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul bursier ABN.


Fondata in 2002, ABN Systems International este unul dintre liderii pietei de distributie de produse si accesorii IT&C din Romania. Compania detine Tellur, singurul brand 100% romanesc de produse Smart Home si accesorii IT&C.

ABN Systems International isi propune sa devina furnizorul #1 de solutii si servicii profesionale IT&C din Romania, alaturi de o extindere accelerata pe pietele externe, unde este deja prezenta in peste 25 de tari de pe 4 continente.

Pe langa brandul propriu Tellur (creat in 2015 si ale carui vanzari sunt in ascensiune, deopotriva pe plan intern si pe pietele externe), ABN Systems International are parteneriate pe termen lung cu branduri de renume mondial, intre care se numara Poly (ex-Plantronics & Polycom), Panasonic, EPOS (ex-Sennheiser) si Logitech. Compania distribuie peste 170 de branduri internationale, avand un portofoliu de peste 30.000 de produse si fiind prezenta pe 10 platforme Amazon.


Daca ai nevoie de asistenta la participarea in aceasta Oferta, contacteaza-ne si te vom ajuta imediat.