Salut

Bine ai venit pe pagina acestui proiect. Aceasta este o prima postare dar in curand vom revenii cu materiale extrem de interesante. Pentru cei care nu stiu, in urma cu aproximativ 10-15 ani am pornit Fabrica De Bani ca un proiect prin care oamenii sa faca schimb de experienta si informatii in privinta castigurilor online cu ajutorul calculatorului si a internetului. Chiar daca discutam atunci despre afiliere, magazine online si burse, lucrurile s-au schimbat fundamental in ultimul deceniu aducand cu ei pe langa dezvoltarea extraordinara a internetului si o multitudine de oportunitati noi de a face bani pe net la care nici nu ne gandeam in urma cu un deceniu.

De la forum la blog, vlog si social media

Vechiul proiect era un forum (in principal) si o revista care a avut cateva numere de succes la vremea respectiva. Forumul a fost unul din cele mai mari forumuri din Romania pe tematica castigurilor online putandu-se plasa cu brio pe locul 2 dupa concurenta.

Dorim sa recream o comunitate a pasionatilor de castiguri online, sa venim cu materiale noi pe zona de educatie financiara, afaceri si investitii.

Unde ne gasesti?

Momentan ne gasesti aici pe blog, pe canalul de youtube FABRICA DE BANI si pe pagina de facebook cu acelasi nume.