GIVEAWAY: 10.000 AETHER on WAX

Pentru ca momentan e mai greu sa facem un script care sa distribuie diverse monede sub forma de reward celor care detin NFT-urile fabricii, am zis sa organizez o serie de giveaway-uri prin care sa recompensam pe unul dintre cei care detin cel putin un astfel de NFT; acesta fiind primul din aceasta serie de evenimente de pe site.

Lista cu NFT-urile existente, desi suntem in curs de a-l lansa si pe cel de-al saselea in curand, o gasiti aici.

Ce trebuie sa faci ca sa participi la acest giveaway?

In primul rand, sa lasi un comentariu in care sa ne spui care este contul tau de wax, desi un comentariu cu mai mult de doua cuvinte va fi apreciat.

In al doilea rand, trebuie sa te asiguri ca ai cel putin unul din NFT-urile fabricii de bani, dar daca detii mai multe NFT-uri, atunci sansele tale de castig cresc, fiecare NFT suplimentar adaugand o noua sansa la extragerea la sorti in stabilirea castigatorului.

Un share pe Facebook sau alte retele sociale de asemenea ajuta la cresterea comunitatii si la dezvoltarea acestui proiect, asa ca apreciem si ramanem indatorati celor care fac si acest lucru.

Cel mai probabil maine seara sau sambata dimineata vom anunta castigatorul printr-un update la acest articol.

Anuntarea castigatorului

Asadar avem castigatorul, acesta a fost extras cu ajutorul siteului random.org, s-a extras un numar intre 1 si 3 corespunzand fiecare nr cate unui nft din portofelul paritcipanitlor, 1 pentru primul participant si 2 si 3 pentru cel de al doilea participant.

Castigatorul a fost detinatorul portofelului rgqf.wam caruia ii multumim pentru participare si il asteptam si la viitoarele giveaway-uri.

UPDATE: M-am gandit eu mai bine si pentru ca tot sunt doar 2 participanti am decis sa dam la amandoi 10.000 AETHER, gasiti in comentarii tranzactiile.

4 comments

  1. Particip nu fiindcă nu am , ci fiindcă vreau să dovedesc că sunt alături de comunitate. Îmi doresc ca la un moment dat să avem venituri atât de mari din acest sistem că nu mai trebuie să mergem la muncă.
    .ugks.wam

Comments are closed.