După ce pierdeți banii cu Attiora.com, căutați-mă să vă predau primele lecții de educație financiară!

Desigur, nu sunt singurii de pe piata, dar vad ca incep sa prinda pe piata din Romania, am auzit deja de 2 ori de ei in ultima vreme si sunt sigur ca o sa mai aud.

Orice argumente menite sa va deschida ochii sunt inutile, asa cum, in urma cu multi ani, nici eu nu am ascultat de argumentele altora intr-un sistem asemanator. Asa ca nu pot decat sa las timpul sa isi faca treaba si peste cativa ani sa veniti sa imi spuneti ca am avut dreptate.

Pana atunci, permiteti-mi sa va dau prima lectie de educatie financiara: “Atunci cand pare prea frumos ca sa fie adevarat, probabil ca nu este.”

Stiu, o sa imi spuneti ca nu stiu eu, ca nu inteleg, ca nu ma pricep sau chiar chestii mai dure. Nu esti nici primul, nici ultimul care imi spune asta. Mi-au mai spus-o si altii si dupa cativa ani au venit sa imi dea dreptate.

Eu pot sa iti garantez ca peste 5 ani proiectul asta o sa existe si o sa fim in continuare aici cu materiale de educatie financiara si investitii menite sa te ajute. Si iti mai spunem ceva, niciodata nu e prea tarziu sa te apuci sa inveti, iar pierderea de bani poate sa fie si ea o lectie buna de invatat. Am trecut si eu prin ea, pe mine m-a costat 2000 de euro, dar nu regret nicio clipa, pentru ca a stat la baza educatiei mele financiare pe care o am astazi.

Am sa te rog, de asemenea, sa te abonezi si la canalul meu de YouTube. Ai link-ul mai jos. O sa poti vedea acolo, pas cu pas, drumul meu pe calea investitiilor, cum am inceput sa economisesc si ce investitii am in momentul de fata.

De asemenea, in partea dreapta pe site apare si ultimul episod publicat, desi odata abonat, o sa primesti notificari probabil cand apar clipuri noi.

[ CLICK AICI PENTRU ABONARE LA CANALUL DE YOUTUBE ]