Cripto Dividende Noiembrie 2021

Iata ca ne apropiem cu pasi repezi de finalul de an, deja ne gandim ca la anul sa simplificam si sa optimizam procedurile de plata ale acestor Critpo-Dividente astfel incat sa fie cat mai usor de inteles si de folosit pentru toata lumea.

Mergem in continuarea pe ideea de 1% din valoarea inscrisa pe fiecare NFT din serie. nu mai stam sa calculam aici ca e destul de simplu de calculat pentru fiecare.

Am decis sa mai dam si un NFT din seria FDB Cards celor care detin cel putin un NFT din seria TheBonds, asta ca metoda de incurajare pentru a pastra in continuare NFT-urile fabricii. Desigur e alegerea fiecaruia ce face cu ele si cand decida sa le vinda sau daca decide sa le pastreze pe termen lung.

De asemnenea, trebuie sa vedem cum ne organizam ca sa nu mai postam lunar cate un astfel de aricol ca implica un mic volum de munca suplimentar si nu aduce efectiv valoare blogului, si atunci cred ca vom cauta alte solutii pentru acest aspect al fabricii. Daca aveti ceva idei sunt mai mult decat binevenite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *