Cand incepe Salonul Imobiliar Bucuresti

Cui i se adreseaza Salonul Imobiliar Bucuresti?

Salonul Imobiliar se desfasoara in Bucuresti si aduce in fata publicului una dintre cele mai uimitoare oferte rezidentiale- peste 10 000 de apartamente. Acesta este destinat oamenilor care isi doresc sa fie la curent cu ultimele preturi si modificari facute pe piata imobiliara, oferindu-le o viziune clara asupra acestora. Evenimentul se desfasoara la Palatul Parlamentului si ii asteapta pe toti cei interesati sa vina si sa afle totul despre  schimbarile care s-au produs in ultimul an in ceea ce priveste imobiliarele. Ultimele informatii despre ce se intampla in zona imobiliarelor pot fi gasite si pe site-ul 6pm.

 De ce clientii aleg sa viziteze salonul imobiliar?

Salonul Imobiliar le poate fi de un real folos celor care se muta intr-o casa noua si au nevoie de optiuni de apartamente luxoase in functie de zona preferata, apartamente in blocuri vechi, sisteme inteligente, credite bancare si multe altele. In acest fel clientii pot avea o imagine de ansamblu a ofertelor disponibile pe piata si se pot orienta mai usor sa aleaga ce li se potriveste cel mai bine in functie de preferinte si buget. Inainte ca un client sa faca pasul cel mare si  sa cumpere o casa este recomandat sa urmareasca cu atentie piata imobiliara, dar si sa analizeze in detaliu ofertele disponibile.

Conform site-ului 6pm.ro, investitorii asteapta la fel de nerabdatori acest eveniment, avand ocazia sa compare toate propunerile dezvoltatorilor prezenti la targ. Este pentru prima oara cand ofertele din Bucuresti sunt dublate de cele de la malul marii, din Dubai sau de la munte. De asemenea este o premiera pentru Salonul Imobiliar sa adune la un loc atat de multe oferte pentru vizitatorii sai.

Cei care viziteaza Salonul Imobiliar au sansa si sa isi incerce norocul in cadrul diferitelor tombole si concursuri propuse de organizatori si de ce nu chiar sa castige premii de proportii.

 Care sunt principalii promotori ai zonei imobiliare din cadrul Salonului Imobiliar?

SudRezidential este unul dintre cele mai mari si mai importante proiecte imobiliare. Profesionistii care se ocupa de coordonarea acestuia isi doresc sa ajute viitorii proprietari de case sa descopere cele mai bune oferte, fara sa perceapa niciun comision. SudRezidential pune in atentia publicului cele mai noi anunturi imobiliare ale caselor  si apartamentelor moderne, optimizate si foarte bune din punct de vedere al raportului calitate-pret.

𝐌𝐨𝐝𝐮𝐥𝐞𝐬 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐩  ofera cele mai bune si inovative solutii pentru sistemele de constructii modulare, iar in cadrul targului organizeaza chiar si diferite demonstratii extraordinare.  

Imobiliare Dubai prezinta cele mai bune proiecte  din care iti poti recupera rapid investitia si care sunt pozitionate in zone sigure internationale.

Acestea sunt doar cateva dintre optiunile pe care clientii le pot gasi daca viziteaza Salonul Imobiliar. Atunci cand acestia isi doresc sa faca o investitie in imobiliare sau cand sunt in cautarea casei visurilor lor, Salonul Imobiliar le sta la dispozitie cu cele mai noi si mai ofertante propuneri.

 Mai multe stiri legate de modificarile facute pe piata imobiliara sunt oferite de publicatia 6pm.